perjantaina, toukokuuta 20, 2005

Pippalot

Illan normaalien (lue: hävittyjen) Go pelien jälkeen. Suunnistimme Villen kanssa yliopiston naapurissa sijaitsevaan Soda Pop ravintolaan, missä olimme sopineet tapaamisen vaihtariporukalla. Muiden motiiveista en tiedä, mutta ainakin Villen kanssa meillä oli tarkoitus pitää jonkinlaiset läksiäiset Janosille. Päädyimmekin maksamaan Janosin syömiset ja juomiset illalta. Ravintolassa joimme muutamat tuopilliset ja pari erikoisempaa drinkkiä.
Ravintolan jälkeen menimme karaokeen, jossa sitten istuimmekin varmaan lähemmäs 4 tuntia. Illan päätteksi lauloimme viskin voimalla Saksalaisen Genghis Khanin nimikkokappaleen ja vähän KISS:iä. Vieläkään en oikein ole lämmenyt tuolle karaokessa laulamiselle, vaikka vihaista palautetta laulannastani ei ole juurikaan tullut.
Karaoken jälkeen kävimme vielä Yoshinoyalla syömässä. Vaikka nuo Yoshinoyan pöperöt ovat aivan loistavia, alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että voisi syödä välillä jossain muuallakin. Ehkäpä sitä joku päivä uskaltaisi käydä jossain uudessa paikassa evästämässä.