perjantaina, toukokuuta 13, 2005

Vaateostoksia

Nukuin tänään pitkään eilisen kävelyn jäljiltä. Kuitenkin puolenpäivän aikaan oli käytävä koululla kuuntelemassa historian luentoa. Koulun jälkeen kävinkinsitten ostamassa JUSCO:sta uimashortsit viikonlopun reissua varten.
Olemme siis menossa viikonlopuksi Nagano prefektuurissa sijaitsevalle Aoki järvelle, missä yliopistolla on jonkinlainen seminaaritalo. Matkaan lähtee vaihtareiden lisäksi lähes kaikki japanilaiset opiskelijat, jotka ovat lähdössä vaihto-opiskelemaan tämän vuoden aikana.
Kuulopuheiden mukaan talolla olisi jopa sauna, mutta tokkopa paikka ihan aito suomalainen sauna on. Niillä muutamilla kerroilla, kun olen täällä jossakin saunaksi nimitetyssä paikassa ollut, ne ovat olleet joko höyryhuoneita tai sitten muuten vain kuumia huoneita, joissa ei heitetä löylyä. Ovat nämä kuitenkin huomattavasti parempia kuin ameriikkalaiset vastineet, joissa saattaa hyvällä onnella olla jopa 60 astetta lämmintä. Täällä on sentään saunoissa ollut ihan kunnon 100 astetta lämpöä.
JUSCO:n jälkeen kävin pyörähtämässä Osu-Kannonissa, josta löysin sopivankokoiset lenkkarit. Nyt voin siis jopa käydä kokeilemassa yliopiston kuntosaleja, joissa on siis lenkkaripakko.
Lenkkarien lisäksi kävin ostamassa taas kasan sarjakuvia, vaikka entisetkin ovat lukematta. Voinpahan kutenkin yrittää perustella sarjisten ostelua sillä, että voin vaihtoreissun jälkeen pitää kielitaitoani yllä niitä lukemalla.

Kävin iltasella vielä pelailemassa Go:ta yliopistolla. Huomaa kyllä, että vain kovat pelaajat ovat innostuneet käymään tuolla kerhossa, ja hekin pelailevat pelikonsoleilla suurimman osan ajasta. Peliseuraa heistä kuitenkin saa milloin vain, kunhan vain häviäminen ei harmita liikaa. Vaikka Go:ssa on tasoitusjärjestelmä, olen pelaillut tasa-avauksella täkäläisiä vastaan. Turpaanhan joka pelissä tulee (yhtä voitettua peliä lukuunottamatta), mutta luulen oppivani enemmän näin.

4 Comments:

Blogger Jaakko said...

Moro sinne Nagoyan pieneen opiskelijayksiöön. Pistähän enemmän kuvia ihmeteltäväksi. Muuten teksti on ollut tosi mukavaa luettavaa.

13 toukokuuta, 2005 21:08  
Blogger K.W. said...

Jepjep. Pitää laittaa taas muutama kuva kunhan saa värkättyä kasaan jotakin.

15 toukokuuta, 2005 11:01  
Blogger K.W. said...

Yritän kirjoitella joka päivästä tänne jotain, mutta kun tässä alkaa hommat rutinoitua niin voi olla että alkaa kirjoittamisen tahti laskemaan.

Milläs asialla olit simo kaupungissa? Onkos mitään hyviä suosituksia missä kannattaisi käydä?

18 toukokuuta, 2005 07:55  
Blogger K.W. said...

Kiitoksia suosituksista, juuri tuommoisia pikkupaikkoja haluaisinkin tietää. Noissa kun voi sopivasti käydä kun on aikaa eikä halua kauemmas lähteä.
Pitää tuollakin paikassa käydä vaikka tässä tulevana viikonloppuna jos aikataulu sekä sää ovat suotuisia.

19 toukokuuta, 2005 20:41  

Lähetä kommentti

<< Home