lauantaina, toukokuuta 07, 2005

Kaupungilla

Heräsin puolenpäivän aikaan. Parin tunnin istuskelun jälkeen päätin lähtä piipahtamaan pitkästä aikaa Sakaessa.
Metroajelun jälkeen päädyin Sakaen metroaseman ostoskeskukseen. Ostoskeskuksen kahdessa siivessä on melkeinpä pelkästään naistenvaatekauppoja (noin 130 kappaletta), joten en siellä pitkään viihtynyt. Suoriuduinkin pikaisesti 'Oasis 21' nimiseen ostoskeskukseen, joka sijaitseekin sopivasti metroaseman vieressä. Oasiksessa katselin parin eri temppuilijan esityksiä ja kiertelin parissa animehenkisessä kaupassa.
Tunnin kiertelyn jälkeen palailin metroaseman ostariin syömään. Muotisokkelosta onnistuin löytämään sopivan ramen-ravintolan, jossa sain syötyä vatsan täyteen.
Ruuan jälkeen jatkoin ympäristön tutkiskeluani läheiseen Tokyu Hands kauppaan. Paikka on kaikenlaisten näpertelijöiden taivas. Pari kerrosta kaupasta on pelkästään käsityötarvikkeita, muttereista ja taltoista korukiviin ja öljyvärimaaleihin. Muissa kerroksissa oli leluja, kotitalousvälineitä, työkaluja, puukkoja ja paljon muuta. Erityisesti mielenkiintoani herätti ilmeisesti vain tänä viikonloppuna suoritettava tapahtuma kaupan alakerrassa. Siellä kaksi miestä purki pienehköä kaksipaikkaista lentokonetta ja koneen vieressä oli jo irroitettuja osia myynnissä. Katselin touhua hetkisen aikaa, mutta totesin kuitenkin kaiken mielenkiintoisen olevan liian kallista ja/tai liian epäkäytännölistä ostettavaksi.
Tokyu Handsista suuntasin läheiseen kirjakappaan, josta ostin taas muutamia sarjakuvia. Lisäksi kävin KFC:llä ostamassa pari kananpalasta ja pienen juoman. Sen jälkeen palasinkin takaisin Shiogama-guchiin.
Hetkisen kämpillä oleiltuani, päätin lähtä vielä käymään kylpylässä. Otin siis pyyhkeen ja shampoon laukkuun, ja suuntasin metrolla Arahataan. Tunnin kylveskelyn jälkeen palasin FamilyMartin kautta takaisin kotiin.
Iltasella sain vielä ryhdistäydyttyä sen verran että kokosin Tokiosta ottamani näköalakuvat yhdeksi panoraamakuvaksi.


360 asteen panoraamakuva 'Tokyo Metropolitan Government Offices':sta

3 Comments:

Blogger Stello said...

Upea kuva ja käsittämättömän kokoinen kaupunki..

08 toukokuuta, 2005 17:17  
Anonymous Anonyymi said...

Oliko Wingsejä?
Älyttömän kokoinen kaupunki. Näyttää paljon isommalta tai ainakin tiheämmältä kuin LA.

08 toukokuuta, 2005 19:48  
Blogger K.W. said...

Kiitoksia kommenteista. Onhan tuossa kaupungilla kokoa aikalailla.

Enpäs ainakaan nopeasti löytänyt menusta oikeita wingsejä. Ehkä niitä ei Japanista saa.

09 toukokuuta, 2005 13:08  

Lähetä kommentti

<< Home