perjantaina, huhtikuuta 29, 2005

Kylpylä

Tänään kävin herättyäni viemässä pyykit koneeseen ja siivoilin hieman kämppää. Illemmalla lähdin jo pidemmän aikaa suunnittelemalleni reissulle yleiseen kylpylään. Valitsin kylpyläksi erään Arahatan aseman lähistöllä sijaitsevan paikan. Kylpylässä käynti maksoi 380 jeniä. Kylpylä ei ollut kovin suuri, mutta kuitenkin oikein mukava paikka. Paikassa oli 4 erilaista allasta, kuumavesiallas, poreallas, kylmävesiallas ja altaallinen höyryhuone. Puolen tunnin pulikoinnin jälkeen palailin kämpille. Matkalla kävin maksamassa konbinissa sähkölaskuni ja ostamassa vähän evästä illaksi. Iltasella katsoin TV:stä erään elokuvan ja kokkasin vähän ruokaa.

2 Comments:

Blogger Ephief said...

Moro.

Löysin tänään tämän blogisi. Itse olen vastaavanlaisessa tilanteessa eli vaihto-oppilaana Japanissa, tosin hieman pienemmässä Kitamin kaupungissa, Hokkaidolla. Ja minä olen vaihdossa vain syyskuuhun asti.

Lähinnä ajattelin vain ilmoittaa olemassaolostani ja kertoa oman blogini osoitteen, jos vaikka sinua tai tämän blogin muita lukijoita moinen sattuisi kiinnostamaan:
http://ephief.blogspot.com/

30 huhtikuuta, 2005 12:42  
Blogger K.W. said...

Kiitoksia ilmoituksesta ja linkistä. Lueskelinkin tuota blogiasi ennen lähtöäni tänne, mutta kuitenkaan en tullut ottaneeksi osoitetta mukaan läppärille, joten kuukauden verran sitä on nyt lukematta. Pitää ottaa nykyhetki kiinni kunhan tässä joutaa jokupäivä.

01 toukokuuta, 2005 19:37  

Lähetä kommentti

<< Home