torstaina, kesäkuuta 16, 2005

Taas viikko vierähtänyt

Jeps, taas on reilu viikko ehtinyt kulua edellisestä päivityksestä. Eipä sillä että kovin erikoista kerrottavaa tuolta kuluneelta pätkältä olisikaan. Mutta kirjoittelenpas nyt kuitenkin jotain.

Keskiviikko 8.6
Kulttuuritunnit oli peruttu, joten koko päivä oli vapaa. Päädyin pienimutoisille ostoksille, joiden myötä mukaani tarttuivat sisätossut ja muutamia sarjakuvia. Illemmalla kävin pelailemassa Go:ta ja sen jälkeen kävin yliopiston kuntosalilla, mihin pääsee ilmaiseksi 300 jenin aloitusmaksun jälkeen. Pois lähtiessäni törmäsin muutamaan jenkkiin ja japanilaistyttöön, ja kävimme sitten porukalla syömässä eräässä JUSCO:n alakerran ravintoloista.

Perjantai 10.6
Kävimme Villen kanssa syömässä Go kerhon jälkeen läheisessä Okonomiyaki ravintolassa. Jokaisessa paikan pöydässä on oma paistolevy, johon kypsähköt okonomiyakit tuodaan lopullisesti kypsymään. Ikävä puoli noissa levyissä on se, että ruokaa odotellessa tulee ihan tuhottoman kuuma.

Lauantai 11.6
Kävimme pitkästä aikaa taas kylpylässä. Paikat olivat vielä lauantainakin jumissa keskiviikon punttisalin jäljiltä. Ensi kerralla täytyy hoitaa venyttely hieman paremmin.

Tiistai 14.6
Äh, Kendossa oli tänään koe. Kokeessa testattiin miten kaikki tähän mennessä opetellut 21 hyökkäys sarjaa sujuvat. Kyllähän nuo alkupään helpot hyökkäykset onnistuivat ihan hyvin, mutta loppupään vaikeammissa sarjoissa alkoi muisti pätkiä hieman pahemmin. Toisaalta kaikilla muillakin tuntui olevan sama ongelma.

Keskiviikko 15.6
Kävin kulttuuritunnin jälkeen parturissa. Onnistuin selvittämään parturisedälle minkälaisen leikkauksen haluan, ja tuloskin oli ihan hyvä. Parturin jälkeen lähdin piipahtamaan eräässä lähistön hiusstudiossa, jossa värjäytin hiukseni. Nyt on sitten kuontalo tuollainen vaaleahkon punaruskea. Ihan ok väri, vaikkakin hieman tummempi olisi ehkä ollut vielä parempi.