tiistaina, maaliskuuta 29, 2005

Lippuja odotellessa

Viikko sitten kirjoittelivat eräästä Lontoolaisesta matkatoimistosta ja kyselivät osotetta mihin lähettää JASSOn kustantamat lentoliput. He meinasivat lähettää liput kuriiripostilla, mutta eipä ole vielä lippuja näkynyt. Japanista kuriirikirjeet tulivat n. viikossa, joten on hieman outoa että Englannista kestää yhtä kauan. Toisaalta tässä välissä olleet pääsiäspyhät varmasti hidastavat postin kulkua.

Olen yrittänyt hoidella vielä viimeisiä asioita, mitä Suomessa on tehtävänä eli laskujen suoraveloitusjärjestelyjä, tuliaisten ostelua, pienimuotoista pakkailua jne. Kokoajan tuntuu siltä että pitäisi vielä tehdä vaikka mitä, mutta toisaalta juuri mitään tehtävää ei tule enää mieleen. Noh, kyllähän unohtuneet asiat muistaa sitten viimeistään lentokoneessa. Tokihan kieltä olisi voinut opiskella omatoimisesti enemmän, mutta toisaalta samalta varmasti tuntuisi, vaikka sitä olisi päntännyt joka päivä, aamusta iltaan.

Täytyy kyllä myöntää, että välillä hirvittää koko matkaan lähtemisen ajatuskin ja toisaalta taas välillä tuntuu ihan mahtavalta. Jokatapauksessa lähtö jännittää hetki hetkeltä enemmän. Uskon kuitenkin että matkasta tulee todella hieno ja taatusti ikimuistoinen.