lauantaina, huhtikuuta 16, 2005

Retkeilyä

Tänään oli kv-keskuksen järjestämä retkipäivä. Heräsin kello 9 aikaan ja aamutoimien jälkeen lähdin liikkeelle. Tapasin käytävässä muut samassa kerroksessa asuvat vaihtarit ja lähdimme yhdessä metrolla tapaamispaikkaan. Perillä oli kv-keskuksen johtaja odottelemassa muiden vaihtareiden kanssa. Tämä johtaja on siis herra Tonen esimies. Porukalla kävimme tutustumassa Nagoyan linnaan sekä sen välittömään ympäristöön. Linna on ihan hieno, mutta ei kuitenkaan mikään todella erikoinen paikka.
Linnassa käynnin jälkeen söimme lounasta, jonka aikana herra Tone liittyi seuraamme. Lounaan jälkeen lähdimme metrolla Nagoyan satamaan, missä kävimme lyhyellä satamaristeilyllä. Risteilyn jälkeen olimme vapaat loppupäivän. Kävimme Villen kanssa sataman vieressä olevassa Italia-jäljitelmä-kylässä. Kylän jälkeen menimme Nagoya Aquariumiin katsomaan mm. delfiinejä ja miekkavalasta. Parin tunnin kiertelyn jälkeen palailimme metrolla Shiogama-guchiin.
Matkalla tapasimme Ericin ja Mattin ja lähdimme porukalla syömään. Kävimme eräässä lähistön turkkilaisessa ravintolassa syömässä. Safka oli todella hyvää ja varmaan tulee toistekin käytyä samaisessa paikassa syötyä. Ruuan jälkeen palailin kämpille kokeilemaan kendo-kurssin materiaalin kääntämistä. Käännöstyö on kuitenkin todella tuskaista, enkä oikein usko että saan tekstiä käännetyksi tiistaiksi.
Hetkisen tuskailun jälkeen lähdin käymään konbinissa ja nettikahvilassa. Ostin konbinista TV-lehden, jotta saisin selvitettyä mitkä kanavat telkkaristani näkyvät. Tiedän etteivät kaikki kanavat näy, mutta kaukosäätimen menu-näppäimen toimimattomuus estää uusien kanavien haun. Iltasella totesin myös että olin lievästi polttanut naamani ja käteni päivän aikana. Parin päivän ajan täällä on ollut todella lämmintä ja aurinko on paistanut reippaasti.