perjantaina, huhtikuuta 15, 2005

Heräteostoksilla

Perjantain ainoa tunti on 3. tunnilla pidettävä Japanin historia. Miltei kaikki vaihtarit taisivat olla kurssilla mukana. Lisäksi kurssilla oli useita kiinalaisia ja korealaisia. Ensimmäisen tunnint sisältö oli aika kuivaa asiaa, joten ei siitä sen enempää. Tunnin jälkeen juttelin eri ihmisten kanssa kv-keskuksessa tunteroisen, jonka jälkeen lähdin syömään Matsuyaan.
Ruuan jälkeen matkasin metrolla Osu-Kannoniin etsimään toista elektronista sanakirjaa. Aiemmin ostamani on ihan hyvä, mutta tarvin vielä toisen johon voin kirjoittaa kynällä kanji-merkkejä, jotka sanakirja sitten tulkkaa hiraganaksi. Kuitenkin selvisi että sanakirja on erikoistilaus tuote, ja sen saamisessa menee pari viikkoa. Jätin vehkeen toistaiseksi tilaamatta ja kävin katselemassa muita liikkeitä. Ostin läppärilleni hiirimaton, sekä hetken pohdiskelun jälkeen iPod Mini mp3-soittimen. Soittimessa on 6Gb tilaa, joten saan sinne mahtumaan tuhatkunta musiikkikappaletta.
Ostosten jälkeen palailin metrolla kämpille ja kävin myös piipahtamassa nettikahvilassa jonkin aikaa. Iltasella katselin vielä hetken televisiota ja menin nukkumaan.